Simotop / Techtop – Elektromotor

RP Techniek levert kwalitatieve Techtop elektromotoren van Simotop. Techtop elektromotoren van Simotop zijn milieuvriendelijk geproduceerd en leveren topprestaties. Simotop is een innovatief merk dat zich continu wil verbeteren. Met veel respect voor het milieu projecteren en realiseren ze de productie van Techtop elektromotoren. Ook helpen ze kosten besparen. Het ruime aanbod aan elektrische motoren is totstandgekomen door veel aandacht te besteden aan het milieu, innovatie en internationale regels. U kunt bij ons terecht voor Techtop elektromotoren van serie TA, TC, MSD, MY/MYT, EG TEFC, EG, KK 380V – 6kV – 1-kV, RKK 6kV – 10kV, Z4 en Z.

Techtop / Simotop

Shanghai Top Motor Corporation Ltd en Simo Import (Simotop) & Export Corporation Ltd hadden jaren geleden de intentie om aan de eisen van de Europese markt te voldoen. Ze wilden Techtop elektromotoren met een uitmuntende kwaliteit produceren. Om dat te bereiken zijn ze gaan samenwerken. De organisaties vormden al snel een topteam. Simotop kenmerkt zich door de beste service te leveren aan klanten. Het kopen van Techtop / Simotop motoren heeft de volgende voordelen:

  • Megavoorraad;
  • Proactief inspelen op wensen uit de markt;
  • Groot aanbod van producten;
  • De beste service leveren aan afnemers;
  • Behandeling van klantspecifieke vragen;
  • Tempo in respons en levering.

Bij Simotop staat innovatie voorop. De organisatie kenmerkt zich door haar innovatieproducten en -projecten. De elektromotoren worden gemaakt met veel eerbied voor het milieu. De elektromotoren voldoen aan de internationale normen. De basis van Simotop is het milieu. We zetten energie om in beweging en houden hierbij veel rekening met de natuur. Simotop bracht als 1 van de eerste merken elektromotoren op de markt.

IE1, IE2, IE3

  • IE1 – 0.09 t/m 0.55kW

-2 polen (2800 RPM)
-4 polen (1400 RPM)
-6 polen (900 RPM)
-8 polen (750 RPM)

  • IE2 – 0.75 t/m 37kW

-2 polen (2800 RPM)
-4 polen (1400 RPM)
-6 polen (900 RPM)

  • IE3 – 0.75 t/m 37kW

-2 polen (2800 RPM)
-4 polen (1400 RPM)
-6 polen (900 RPM)

HET KOPEN VAN UW TECHTOP ELEKTROMOTOR  BIJ RP TECHNIEK BIEDT U DE VOLGENDE VOORDELEN:

Expertise van een deskundig team
Marktconforme prijs / uitstekende kwaliteit
Gepassioneerde medewerkers die een passie hebben voor Techtop elektromotoren
U kiest uit een breed assortiment
Leverbetrouwbaarheid