Brown Advance – Trommelmotor – Elektrische rolaandrijving

RP Techniek beschikt over een breed scala van trommelmotoren van het merk Brown Advance. De compacte inbouwruimte maakt de trommelmotor uitermate geschikt voor toepassing in:

  • Distributiecentra,
  • Sorteersystemen, baggage
  • Afhandelingssystemen
  • Transportbandaandrijvingen  in de voedingsmiddelenindustrie.

Onze korte  levertijd en aantrekkelijke  prijs maakt de trommelmotor een perfecte keuze voor uw toepassing. De trommelmotor kan worden geleverd  met een verzinkte stalen mantel of een  roestvrije behuizing. Daarnaast is de trommelmotor volledig afgesloten. De mantels zijn gebolleerd voor een eenvoudige centrering van de transportband.

Elektrische rolaandrijving.

De elektrische rolaandrijvingen worden veelal ingebouwd in rollenbaansystemen. Als optie kunnen de rollen aan de zijkant worden voorzien van een kettingwiel of een pulley voor een Poly V riem. Elektrische rolaandrijvingen zijn gemaakt met meestal dezelfde afmetingen als de vrije rollen die worden gebruikt in rollenbaansystemen. De aandrijvingen zijn eenvoudig te monteren en levenslang gesmeerd met synthetisch vet. Ook is de elektrische rolaandrijving vrij van onderhoud.

Het kopen van uw trommelmotor / elektrische rolaandrijving bij RP Techniek biedt u de volgende voordelen:

Deskundige hulp bij selectie van de juiste trommelmotor / rollermotoren bij uw toepassing
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Ervaren medewerkers met veel kennis en passie voor trommelmotoren / rollermotoren!
Zeer uitgebreid assortiment
Snelle levertijden

Brown Advance

Sinds 1962 Brown Advance is aanwezig in de aandrijftechniekmarkt. Zijn team van professionals heeft veel ervaring op het gebied van mechanische overbrenging. Deze ervaring zorgt voor een uitstekende technische ondersteuning aan de klanten. Het team biedt de beste oplossingen aan. Brown Advance heeft een enorm aanbod aan producten en biedt goede kwaliteit en service. Hierdoor is Brown Advance een toonaangevend bedrijf in de markt. Het is een bedrijf dat blijft groeien en zich blijft aanpassen aan nieuwe behoeften van de voortdurend evoluerende markt.

Gebruikt u de fabrikaten Axisdrum, BDL, Joki, LAT, Procon, Van der Graaf, Interroll? RP Techniek helpt u graag bij het omzetten van de fabrikaten.