Over RP Techniek

RP Techniek BV is gevestigd in Doetinchem. RP Techniek BV, afgeleid van Rotation Power Technology, heeft ruim 25 jaar ervaring in het leveren van technische componenten aan de Nederlandse machinebouwer Original Equipment Manufacturer(OEM).

Uw logische partner

RP Techniek BV is de betrouwbare partner voor producenten – vooral machinebouwers – en zijn afnemers. Het team betrokken specialisten van RP Techniek BV staat voor u klaar. U kunt rekenen op een deskundig advies over de inzet van onze producten in uw machines.
U koopt direct bij de bron. Dat heeft als voordeel dat u een partner heeft die met u meedenkt; van tekening tot gereed product. RP Techniek BV bekijkt samen met u de mogelijkheden om de kostprijs te verlagen en om kostenbesparingen te realiseren.

RP techniek
Team

Team

RP Techniek is een dynamisch bedrijf met platte, korte lijnen. In een dagelijkse werkomgeving werken wij nauw samen met collega’s waarin we veel aandacht hebben voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door gedrevenheid, enthousiasme en innovatie.

Vanuit ons kantoor in Doetinchem wordt er vanaf één afdeling gewerkt, dit zorgt voor erg korte lijnen waarin er erg goed gecommuniceerd wordt.

Historie

RP Techniek BV, opgericht in 2011 door Rob Polman en Paul Harmens, is ontstaan als groothandel in de aandrijftechniek. Om de groei aan te kunnen wordt er in 2014 besloten om te verhuizen van Varsseveld naar een groter pand in Doetinchem. Hier groeit RP Techniek nog verder door en al snel is het pand weer te klein. Om de klanten nog beter van dienst te zijn wordt er in 2019 een hal bijgebouwd dat voornamelijk gaat dienen voor de logistiek.

Missie

De missie van RP Techniek BV is om in een duurzame relatie in samenwerking met de klant optimaal renderende producten en productielijnen te maken. RP Techniek BV onderscheidt zich door betrokkenheid, door actief mee te denken en door de klant centraal te stellen.

Visie

Innovatieve oplossingen, technisch altijd een stap verder zijn en maatwerk leveren aan onze klanten. Dat is ons doel. Samen met onze klanten en partners doorgroeien en innoveren om solide partnerschappen te creëren.

Waarden

De waarden van RP Techniek BV zijn een hoge kwaliteit producten, betrouwbaar, innovatief en klantgericht denken. Klanttevredenheid staat centraal bij RP Techniek. Geen korte termijninvesteringen maar langdurige relaties.