RP Parts
Voertuigtechniek – Machinetechniek – Landbouwtechniek

De door RP Techniek geselecteerde voertuig en machinetechniek onderdelen zijn van hoge kwaliteit, buitenom ons standaardprogramma produceren wij ook klantspecifieke voertuigdelen. Hieronder vindt u ons aanbod van topstangen, topstangpennen, kogelgewrichten, hefkogels, steunpoten, stuurkogels, stuurassen en eggenschijven.

Topstang

De topstangen worden geplaatst tussen het voertuig en de landbouwmachine. De topstang trekt de machine achter het voertuig. Het voorwerp wordt voornamelijk gebruikt in de landbouw.

Topstangpen

De topstangpennen zijn een onderdeel van de topstang. Het onderdeel is een mechanische boring en functioneert als veiligheidsonderdeel.

Kogelgewricht

De kogelgewrichten zijn eveneens een onderdeel van de topstangen. Deze onderdelen zitten aan de uiteinden van de topstangen en heffing richting.

Hefkogel

De hefkogels zijn  een onderdeel van de topstangen. Deze onderdelen zitten in de kogelgewrichten van de topstangen en heffing richtingen.

Steunpoot

Steunpoten worden gebruikt voor aanhangers, landbouwvoertuigen of kippers. De aanhanger steunt als het ware op de steunpoten, zodat die stabiel blijft.

Kouterschijf

De eggenschijven worden gebruikt bij de bemesting en injecteren van het land. Eggenschijven maken een sleuf waardoor de mest in het land terecht komt.

Spoorstangeind – Stuurkogel

SPOORSTANGEIND – STUURKOGEL

Heeft u een spoorstangeind (stuurkogel) nodig? RP Techniek laat stuurkogels op maat maken. Stuurkogels worden gebruikt voor tractoren en andere machinevoertuigen. Wij geloven in innovatie en kwaliteit. Wilt u een specifieke spoorstangeind (stuurkogel) laten maken? Neem contact met ons op!

Stuuras

stuurassen

Heeft u stuurassen nodig? Dan is RP Parts  het merk voor u! Wij leveren stuurassen van een hoge kwaliteit. Stuurassen worden gebruikt in landbouwmachines zoals tractoren.

Het kopen van uw werktuigpennen, topstangen, kogelgewrichten, hefkogels, steunpoten, stuurkogels, stuurassen  of eggenschijven bij RP Techniek biedt u de volgende voordelen:

25 jaar ervaring.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Ervaren medewerkers met vakkennis in huis
Uitgebreid assortiment
Samen met ons vindt u altijd een passende oplossing

Gebruikt u fabrikaten Simol, Bellota, Walterscheid, Goparts? RP Techniek helpt u graag bij het omzetten van de fabrikaten.