RP Parts – Tandwiel – Moduulwiel – Tandheugel

Het tandwiel van RP Techniek is leverbaar met of zonder borst. De tandheugels van RP Techniek hebben een rechte vertanding met een drukhoek van 20° en worden gemaakt met DIN782  materiaal C45. Daarnaast leveren we moduulwielen die we naar wens volgens de tekening voor u bewerken. Wilt u moduulwielen met boringen, spiebanen en tapgaten? Dat is voor ons geen enkel probleem. Andere voorbeelden van bewerkingen die we doen zijn asgaten, pasboringen en gaten op steekcirkel. Neem gerust contact op en vraag ons naar onze verschillende bewerkingen. Bij RP Techniek kan het tandwiel ook op verschillende manier gehard worden. Zoals u merkt zijn er allerlei mogelijkheden. We gaan graag met u in gesprek om deze mogelijkheden te bespreken. Bekijk hieronder ons aanbod.

In de regel zijn tandwielen van staal of roestvrijstaal (RVS), maar uiteraard is het ook mogelijk om deze in andere materialen te verkrijgen zoals bijvoorbeeld kunststof. Tevens kan een tandwiel geleverd worden in een geharde uitvoering en/of met een oppervlaktebehandeling. Daarnaast is het mogelijk om tandwielen aan te leveren volgens klantspecificatie of tekening.

Tandwielen worden ook wel kamrad of tandrad genoemd. Er zijn een aantal verschillende uitvoeringen mogelijk zoals rechte tandwielen (met of zonder naaf), tandheugels en conische tandwielen (kegelwielen).

Het kopen van uw tandwiel, moduulwiel of tandheugel bij RP Techniek biedt u de volgende voordelen:

Ervaren medewerkers met een passie voor aandrijftechniek
Kwaliteitsproducten tegenover een eerlijke prijs
Snelle levertijd
Uitgebreid assortiment
Samen met ons vindt u altijd een passende oplossing