Benzi & di Terlizzi – Aftakas – Aandrijfas

Benzi’s engineering afdeling ontwerpt en ontwikkelt alle producten door gebruik te maken van alle moderne technologieën als CAD/CAM-toepassingen, eindige elementen methodes en 3D software. Benzi’s aandrijfas, aftakas of koppelingsas is ontwikkeld om onder alle omstandigheden maximale prestaties te leveren in de landbouw en aandrijfwereld. Alle smeedwerken en gietstukken worden door middel van de nieuwste generatie apparatuur, volledig machinaal in eigen huis bewerkt. De aandrijfas van Benzi is de aandrijfas die u nodig heeft. U kunt bij ons terecht voor Energy serie B, Energy serie L, Evolution serie W en Evolution serie V. U kunt hier contact met ons opnemen voor meer informatie.

Kortom Europese topkwaliteit!

HET KOPEN VAN UW AFTAKAS / AANDRIJFAS BIJ RP TECHNIEK BIEDT U DE VOLGENDE VOORDELEN:

Een betrouwbaar hoogwaardig product voor op uw machine
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Ervaren medewerkers met passie voor aftakassen en techniek
Samen met ons vindt u altijd een passende oplossing
 Zeer uitgebreid assortiment

Gecertificeerde leverancier

Benzi is een gecertificeerde leverancier van vele toonaangevende OEM’s, die direct worden bediend via hun commerciële netwerk. Benzi bestudeert, creëert en produceert oplossingen voor aandrijvingsvraagstukken samen met hun klanten, van de tekentafel tot de veldtest. De technische afdeling van Benzi wordt bijgestaan bij het ontwerpen van alle producten van CAD / CAM-toepassingen en 3D software. Hun producten zijn verkrijgbaar in meer dan 50 landen wereldwijd door middel van een groot aantal erkende importeurs en dealers in hun netwerk. De producten en componenten kunnen gemakkelijk worden gevonden in de markt en de aftermarketpartners verlenen een snelle en deskundige service voor al hun producten zoals de aandrijfas.

Benzi’s aandrijfas is veelal uitwisselbaar met andere fabricaten zoals Walterscheid en bondioli, en zelfs op onderdelen component niveau! Gebruikt u fabrikaten GKN Walterscheid, Comer Weasler, Bondioli, La Magdalena? RP Techniek helpt u graag bij het omzetten van de fabrikaten (aandrijfas).