Hydraulische cilinders – Telescoop cilinders – Klantspecifieke cilinders

Bij RP Techniek kiest u voor de beste cilinders. Hydraulische cilinders zijn specialistische onderdelen van hydraulische installaties, waaraan steeds hogere en specifiekere eisen gesteld worden. RP Techniek produceert zowel standaard, als klant specifieke hydraulische cilinders. Voor toepassingen kunt u denken aan stuurcilinders, cilinders voor sluisdeuren en cilinders voor zware weersomstandigheden waar strooizout en ammoniak voorkomt. We stellen cilinders samen volgens een modulair concept, waardoor we de productietijd drastisch kunnen verkorten. Inmiddels worden onze cilinders ingezet voor innovatieve probleemoplossingen binnen een groot aantal sectoren.

Standaard telescoopcilinders

telescoopcilinder

Bij RP Techniek hebben we standaard telescoopcilinders voor trailers- en kippersbouw. De telescoopcilinders zijn van het merk RP Parts. Wij maken klantspecifieke telescoopcilinders op maat. Bestel standaard telescoopcilinders via het contactformulier aan de rechterkant!

Standaard hydrauliekcilinders

hydrauliekcilinder

Wij leveren standaard hydrauliekcilinders voor de landbouw en tuinbouw. De hydrauliekcilinders zijn van het merk RP Parts. Wij maken klantspecifieke hydrauliekcilinders op maat.

Speciale cilinders

speciaal cilinder

Zoekt u een speciale cilinder die afwijkt van de standaard hydrauliek cilinder voor industrie, landbouw, tuinbouw of maritiem? Neem dan contact met ons op.

Het kopen van uw hydraulische cilinders bij RP Techniek biedt u de volgende voordelen:

Ongeveer 25 jaar ervaring.
Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding
Ervaren medewerkers met een passie voor cilinders
Uitgebreid assortiment aan hydraulische en telescoopcilinders
Samenwerking in een duurzame relatie

RP Parts

Alternatieven bieden wordt steeds belangrijk. Daarom zijn wij het merk RP Parts gestart. RP Parts is een toonaangevend merk dat staat voor
innovatie en service. Het merk levert producten van een hoogwaardige kwaliteit tegenover een eerlijke prijs.
RP Parts is in het leven geroepen om een goed alternatief te bieden voor machineonderdelen zoals hydraulische cilinders, telescoopcilinders en klantspecifieke cilinders. Wij onderscheiden ons door betrokken te zijn bij de klant.

Toepassingen

Kiest u voor telescoopcilinders of hydrauliek cilinders van RP Techniek? Dan kiest u voor cilinders die met moderne en innovatieve systemen ontworpen worden. U kunt rekenen op hydrauliek en telescoopcilinders met een hoge kwaliteit. De telescoopcilinders en hydraulische cilinders worden gemaakt volgens het EN ISO 9001; 2008 kwaliteitssysteem. Overige toepassingen van de cilinders zijn:

 • Mobiele toepassingen en krachttoepassingen in bedrijfsvoertuigen,
 • Truckmontage en mobiele kranen,
 • Grondverzetmachines en bouwmachines,
 • Mijnindustrie,
 • Staalfabrieken en foundaries,
 • Defensie-industrie,
 • Energiesector,
 • Cement industrie,
 • Truck kippers en opleggers,
 • Truck kippers en trailers,
 • Landbouwvoertuigen en machinebouw,
 • Recycling industrie.