RP Parts – Reductor Hoektandwiel – Actuator

RP Parts is een merk dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan! Bij RP Parts zijn we instaat om u de kwalitatieve hoektandwiel reductor en de actuator te leveren. De toegepaste Gleason spiraalvertandingen zijn van een zeer hoge kwaliteit. Wij hebben een groot assortiment met spindelaandrijvingen. De hefspindels zijn te onderscheiden in twee verschillende uitvoeringen: de SJM-uitvoering en MAR-uitvoering. De mogelijke spindeldiameters voor de SJM-versie is tussen 20mm en 70mm en 30-140 mm voor de serie MAR. De actuator kan direct worden gekoppeld met IEC adapter voor standaard elektromotoren of een MGM remmotor. Tevens kan er een volle ingaande as gemonteerd worden waarop een koppeling bevestigd kan worden om de spindel extern mee aan te drijven. Bekijk hieronder ons aanbod van de hoektandwielreductor en spindelaandrijvingen.

Reductor RP Parts RA

Reductor

Reductor RP Parts NRA

actuator

Actuator RP Parts MAR

actuator

Actuator RP Parts SJM

Topkwaliteit

Bij RP Techniek kunt u veel verschillende hoektandwielreductoren en spindelaandrijvingen krijgen van een bijzonder hoge kwaliteit. Om onze klanten snel te kunnen helpen, leveren wij de hoektandwielreductor in een levertijd van 3-5 dagen. Hetzelfde geldt voor tandwielkastmodules en zelfs de complete aandrijvingen.

Het kopen van uw hoektandwielreductor en actuator bij RP Techniek biedt u de volgende voordelen:

Ruime ervaring om de juiste aandrijving voor uw toepassing te selecteren
Veelal uitwisselbaar met andere fabrikaten
Digitale tekeningen beschikbaar
Zeer uitgebreid assortiment
Prettige informele samenwerking!


Gebruikt u de fabrikaten Atek, Bonfiglioli Riduttori, Graessner, Groschopp, Poggi, Rehfuss, Rossi, STM, Stöber, Ströter, Tandler, Tramec, Unimec of Zimm? RP Techniek helpt u graag bij het omzetten van de reductor of actuator.